Backlinks kopen blijft populair

donderdag 5 april 2012

Professionele backlinks zijn het meest betrouwbaar

Er zijn heel wat factoren waar rekening mee gehouden dient te worden als het gaat om backlinks. Zo kunnen backlinks verschillende meta-tags meekrijgen en kan er een indicatie voor de zoekmachine robot worden meegegeven worden. De bekendste instructies voor de zoekmachine robots zijn:

  • Do-follow
  • No-follow
  • Index
  • No-index
Wanneer er aan backlinkbuilding word gedaan zijn het vaak de do-follow en no-follow backlinks. Tegenwoordig is het ook mogelijk om professionele backlinks te kopen. Hierbij moet er altijd gelet worden op de kwaliteit van de links en de waardering voor de site. Daarnaast is de relevantie van de pagina waar de backlink vanaf komt van groot belang. 

Seo Backlinks kopen
Het kopen van backlinks is tegenwoordig van groot belang door de stijgende concurrentie. Het opbouwen van een backlink netwerk kan uren duren en dient regelmatig bijgehouden te worden, omdat backlinks kunnen worden verwijderd en niet meer relevant kunnen blijken. Wanneer backlinks gekocht worden gaat het vaak om kwalitatief slechte backlinks, waardoor het effect van de backlinks nauwlijks tot niet zichtbaar is. Toch is het op het huidige moment mogelijk om kwalitatief goede en effectieve backlinks te kopen, waardoor er een hoop tijd bespaard wordt en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

2 opmerkingen:

  1. Mag je wel een .edu backlink kopen?
    Of is dit black hat vraag ik me af?
    Of zijn er ook betaalde diensten die relevante .edu links verkopen.


    Dennis Schmets

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja er zijn betaalde diensten waar je .edu backlinks kunt kopen. Als je naar www.backlinks-kopen.com of www.backlinks-kopen.nl gaat moet je op de pagina backlinks kijken. Een backlink van een .edu domein heeft meer waarde dan een backlink van een .nl domein (tenzij de .nl een hoge pagerank of veel backlinks heeft)

    BeantwoordenVerwijderen